Pišite nam
info@erban.si
Pokličite nas
07 45 75 480

Zabavajte se! Hrano, pijačo in postrežbo pa prepustite nam

Catering

Zabavajte se! Hrano, pijačo in postrežbo pa prepustite nam.

Storitve cateringa so izjemno pomemben del ponudbe Restavracije Erban. Takrat pridejo na plano vsi skriti talenti in navdušenja naših kuharskih mojstrov. Če se ob tedenskih malicah več ali manj pričakuje nek stalni meni, je pri cateringu dobesedno vse mogoče. Ravno to nam predstavlja poseben izziv in posebno odgovornost.
CateringCatering
Dolgoletna prisotnost in vpetost v lokalno okolje nam omogočata izjemno prepoznavnost, poznavanje lokalne ponudbe in sodelovanje s strokovnjaki z različnih področij, ki bodo vaš dogodek oplemenitili in izpeljali na vrhunski ravni.

Poroka z ljubeznijo v srcu, iskricami v očeh in nasmehom na obrazu

Veliko pravljic se konča s poroko dveh glavnih oseb in zaključkom: ”...in živela sta srečno do konca svojih dni.” Pravzaprav je poroka šele začetek in ne konec zgodbe. Dovolita nam, da poskrbimo za vajin brezskrben in gurmansko dovršen začetek skupne poti.

Naši kuharski mojstri bodo v skladu z vajinimi željami pripravili sanjske poročne menije, ki bodo zadovoljili vse vajine goste:
  • Za tiste, ki prisegajo na meso, bomo pripravili jedi, kjer kraljujejo mesne delicije.
  • Za goste, ki so jim ljubše ribje jedi, vam predlagamo odlične rešitve s slastnimi sladkovodnimi ali morskimi mojstrovinami.
  • Vajini gosti prisegajo na vegansko prehrano? Odlično, pripravimo vam ustrezne dobrote za vegane, vegetarijance ali presnojedce.
  • Morda bi si pa želela tematsko poroko in ujemajoč meni? Za vaju in vajine goste se prelevimo v brkate mehiške kuharje, strastne španske mojstre ali gobčne italijanske kuharske strokovnjake.   
Izkušena ekipa Restavracije Erban poskrbi, da bo začetek vajine skupne poti popoln do najmanjše podrobnosti. Pokličite (07) 457 54 80 ali 041 461 370 in prepustite skrbi nam.

Družinska slavja v prijetnem ambientu z izkušenimi mojstri

Družinska slavja so namenjena družini, kramljanju z vašimi najdražjimi, igranju z najmlajšimi in dogovarjanju s tistimi najbolj podjetnimi, pripravo hrane, pogostitev in pospravljanje pa zaupajte nam. Poskrbeli bomo za prehrano, pijačo, pogostitev, glasbo in tudi okrasitev prostora.
CateringCatering
Krsti, sv. obhajila, birme, rojstnodnevne zabave in obletnice so pri nas tako pogosti, kot vsakodnevne malice. Izkušenost in strokovnost sta vrlini, ki odlikujeta našo ekipo, ki skrbi za tovrstne dogodke v ožjem in širšem območju že več kot 20 let.

Uživajte v družbi, ki vam največ pomeni in je najdragocenejša, mi pa vas bomo razvajali z odlično hrano, izbranimi pijačami, prijazno postrežbo in ustrezno glasbo. Na koncu vašega posebnega dogodka pa z veseljem vse pospravili in pomili tudi posodo.

Pogostitev lahko izvedemo na vaši lokaciji, na prostem, pod šotorom, v dvorani ali na drugih nenavadnih prizoriščih.

Sedmine v krogu najdražjih

Ko izgubite nekoga nenadomestljivega, je druženje zadnje, česar si želite. Pa vendar je ravno druženje s sorodniki in znanci v težkih časih lahko izjemnega pomena. Toplina v očeh bližnjega, prijateljski stisk roke, rama, na kateri se lahko zjočete, vse to vam pomaga, da nekako prebrodite najhujše.

Izkušeno strežno osebje Restavracije Erban vam bo v najtežjih trenutkih v veliko pomoč. Poskrbeli bomo za vas in vaše goste. Pripravili bomo izvrstne kulinarične kreacije, skrbno izbrali sestavine in vas srčno postregli.  

Catering na domu

Catering na domu je v popolnem razmahu. Pravi razcvet je tovrstna pogostitev doživela v času Covid ukrepov in raznih izolacij. Ljudje so spoznali, da je intima lastnega doma, z vrhunsko kulinarično pogostitvijo strokovnjakov natanko tisto, kar potrebujejo.

Ko po napornem delovnem dnevu prideš domov psihično izčrpan in fizično uničen, je zadnje, kar si želiš priprava večerje in pospravljanje posode. Preprosto zavrtite 041 461 370 in poskrbeli bomo za pripravo hrane, pogostitev in pospravljanje po obroku. Zaslužite si razvajanje v prijetnem domačem ambientu in mi vam ga zagotovimo.

Tudi, ko želite dom deliti s svojimi poslovnimi partnerji, smo prava izbira. Ne obremenjujte se z meniji in postrežbo. Pokličite nas, vi pa se pripravite na sestanek in srečanje. Vsak bo poskrbel za tisto, za kar je najbolj kompetenten. Vi za posel in svojega gosta, mi za izvrstne  gurmanske trenutke in nevsiljivo postrežbo. Seveda za sabo tudi vse očistimo in odpeljemo.

Na željo vam pripravimo tudi jedi prilagojene posebnim zahtevam vaših gostov. Prosili bi vas le, da upoštevate dejstvo, da iz našega delovnega okolja ni mogoče povsem izključiti sledi glutena. Pokličite nas na (07) 457 54 80 ali 041 461 370 in poskrbeli bomo za vse.
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom