Pišite nam
info@erban.si
Pokličite nas
07 45 75 480

Družinska tradicija iz prejšnjega stoletja

Gostilna Erban

O nasO nas

Gostilna Erban, obvezen postanek z odlično hrano ob glavni cesti Brežice - Maribor

Zgodba Gostilne Erban, na izvrstni lokaciji, ob glavni cesti Brežice - Maribor, seže v prejšnje stoletje. V družini Erban smo se za gostinsko dejavnost, na naslovu Župelevec 51a, Kapele, odločili leta 1999 in si s tem zagotovili že skoraj četrt stoletja prečudovitega, a pogosto precej napornega dela z ljudmi in za ljudi.

Vrhunska lokacija v povezavi z vrhunsko kuhinjo

Lokacija ob glavni cesti Brežice - Maribor zagotavlja, da nas zagotovo ne boste zgrešili, ko se znajdete v Jugovzhodnem delu Slovenije. Od avtoceste Ljubljana - Zagreb in Čateških toplic smo oddaljeni le 10 km, drug večji termalni kompleks Terme Olimia pa je od naše gostilne oddaljen pičle pol ure. Imamo urejen parkirni prostor za 40 osebnih vozil in avtobuse.

Pokličite nas na (07) 457 54 80 ali 041 461 370 in pripravili vam bomo božansko pizzo, ali pa si privoščite kaj iz naše bogate A la carte ponudbe.


V času malic vam pripravimo odlično kumarično omako s pirejem, nepozabne testenine ali slastno rižoto, ki se jih boste še dolgo spominjali in o njih pripovedovali prijateljem.

Bi se želeli sprostiti doma, hrano pa naročiti strokovni ekipi? Za vas bomo z veseljem poskrbeli z našo catering ekipo. Pokličite nas na (07) 457 54 80 ali 041 461 370 in dorekli bomo vsako, tudi najmanjšo podrobnost.
O nasO nas
Seveda pa nam lokacija omogoča tudi sprejemanje nekaterih, vsem znanih gostov, ki se pri nas radi ustavljajo. Tako smo v preteklosti gostili velikega slovenskega gledališkega in filmskega igralca, gospoda Poldeta Bibiča. Pogosto se pri nas oglasi glasbena diva, gospa Nuša Derenda, pa tudi člani Ansambla Tonija Sotoška nas radi obiščejo.

Vpetost v lokalni prostor

Leta 2001 smo začeli z dostavo hrane po bližnjih krajih. Sodelovanje z lokalnim prebivalstvom pa gre v primeru družinske gostilne Erban v obeh smereh, saj z veseljem sodelujemo tudi z domačimi kmeti, pridelovalci in predelovalci, ko gre za polnjenje naše kuhinje z lokalnimi svežimi dobrotami. Delavci vseh okoliških podjetij pa nas vsak dan razveselijo s svojim prihodom v času malic, ali pa pokličejo našo dostavo hrane.

Pri nas je poskrbljeno za varnost in udobje ob vaših najpomembnejših življenjskih dogodkih

Restavracija Gostilne Erban, ki je bila v letu 2021 popolnoma energetsko prenovljena, sprejme do 60 ljudi, na terasi pa lahko pogostimo še dodatnih 50 obiskovalcev. Z energetsko prenovo smo šli celo tako daleč, da smo leta 2022 prejeli certifikat Zeleni ključ (Green Key), ki je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Zeleni ključ zagotavlja vsem gostom, da z izbiro certificiranega turističnega obrata, neposredno pripomorejo k varovanju okolja. Gostilna Erban je tako zavezana k vzdrževanju visokih okoljskih standardov s pomočjo stroge dokumentacije in pogostih kontrolnih pregledov.

Vedno stremimo k napredku in izboljšavam. Tako smo v letu 2021 začeli s projektom nove, za sprejem 250 gostov, velike večnamenske dvorane. Povečali smo obstoječo kuhinjo, dodali otroško igralnico, s prostorom za previjanje in oblačenje malčkov, prostor pa obogatili z razsvetljavo v raznih barvah in popolnoma energetsko prilagojeno visokim standardom varčevanja z energijo. Seveda je za tako velik prostor potrebno ustrezno prezračevanje, ki ga pri nas rešuje varčni sistem gretja in hlajenja z rekuperacijo.

Naše izkušeno strežno osebje brezhibno izpelje vse vaše pomembne življenjske dogodke, kot so poroka, krst, obhajilo, birma, obletnica ali sedmina, z veseljem pa sprejmemo in pogostimo tudi izletniške skupine, ki se znajdejo v naših krajih.

Pokličite nas na (07) 457 54 80 ali 041 461 370 in dogovorili se bomo o podrobnostih.
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom