Pišite nam
info@erban.si
Pokličite nas
07 45 75 480

ZELENI KLJUČ - vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti

Mi smo za zeleno!

SPOŠTOVANI GOSTJE!IZREKAMO VAM ISKRENO DOBRODOŠLICO!
ŽELIMO, DA BI SE V NAŠEM OKOLJU ODLIČNO POČUTILI IN DA BI SI BIVANJE PRI NAS ZAPOMNILI PO PRIJETNIH DOŽIVETJIH.
Zeleni ključ

Naš obrat je v letu 2022 pridobil okoljski znak »GREEN KEY/ ZELENI KLJUČ«, ki je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji, in pomeni zavezanost podjetij, da spoštujejo stroge kriterije, ki jih je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE. S pridobitvijo znaka smo dobili priznanje za ODLIČNOST NA PODROČJU OKOLJSKE ODGOVORNOSTI IN TRAJNOSTNEGA DELOVANJA.

Izjavljamo, da:
  • ravnamo okolju prijazno na vseh področjih našega poslovanja,
  • o pomenu trajnostne naravnanosti osveščamo naše obiskovalce, goste, prijatelje in sorodnike, ter
  • nenehno iščemo nove rešitve za odgovorno ravnanje z naravnimi viri in za učinkovito rabo električne ter toplotne energije.
Takšno ravnanje je predvsem in najprej koristno za naravno okolje. V večini primerov gre pri tovrstni skrbi za okolje za majhne ukrepe, ki za nikogar od nas ne pomenijo velikega napora ter odrekanja ugodju. Potrebna so le preprosta in komaj opazna dejanja. A če se jih lotimo vsi skupaj, lahko spremenimo svet na bolje in ga zanamcem pustimo takega, kot smo ga dobili od prednikov.

Zaradi navedenega se zaposleni z »okoljskimi iskricami« zavezujemo k odgovornemu ravnanju do okolja, k čemur nagovarjamo tudi goste. Pomemben pogoj za pridobitev znaka Zeleni ključ je namreč prav osveščanje. Hvaležni bomo, če boste nasvete upoštevali in tako skupaj z nami prispevali k ohranitvi okolja. Veseli pa bomo tudi vaših pripomb in predlogov – upoštevali jih bomo v največji možni meri oz. jih posredovali na naslove pristojnih institucij.

ISKRENA HVALA ZA RAZUMEVANJE IN PRIJAZNOST!
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
Nadaljuj z nakupom